10€ gratis en tus compras

BONUS CONSUMO: 10€ gratis en tus compras

Descarga tu #bonusconsum y obtendrás 10 € de descuento que podrás utilizar en EL Porxo Hamburgueseria. Compra mínima 20 €. Completa el proceso de descarga y recibirás un e-mail con un código QR que podrás presentar en EL Porxo Hamburgueseria para usar el descuento. Puedes consultar el establecimiento en el mapa. Una vez descargado, el bonus tiene validez durante 15 días. Puedes tener hasta 3 bonus descargados sin utilizar, a medida que los utilices en podrás descargar más. Los bonus no son acumulables (un bonus, una compra).

Los # bonusconsum🎫 10€ gratis en tus compras son una iniciativa del Ayuntamiento de Barcelona para apoyar el comercio de la ciudad.

 • Els bonus consum es podran utilitzar presencialment en qualsevol establiment adherit a BcnMarket i que hagi acceptat les condicions de la campanya. El valor dels bonus és de 20€, el consumidor paga 10€ i l’Ajuntament aportarà els 10 restants. Per a compres iguals o superiors a 20€. El bonus serà nominatiu, associat al DNI/NIE de la persona sol·licitant i consistirà en un codi QR que es presentarà en un dispositiu mòvil o en paper a l’establiment. El comerç escanejarà el codi QR o introduirà el codi numèric en el seu espai de botiga a BCN Market per tal de validar el bonus. La campanya comença el 18 d’octubre i finalitza el 31 de desembre de 2021 o fins a esgotar existències (279.590 bonus emesos). Cada usuari pot tenir fins a 3 bonus descarregats sense consumir. Un bonus no bescanviat caduca passats 15 dies. Són beneficiàries de la campanya les persones físiques majors d’edat i que disposin de DNI o NIE. Poden participar de les campanyes de bonus aquells establiments ubicats al terme municipal de Barcelona, que estiguin adherits a Bcn Market i hagin acceptat les condicions de la campanya. Les liquidacions dels imports subvencionats es faran de manera mensual per transferència a cada establiment segons els bonus que ha rebut i que queden enregistrats en el seu perfil de Bcn Market. Pots consultar les bases legals complertes de la campanya a bcnmarket.barcelona/bonus.

3 thoughts on 10€ gratis en tus compras

 • iolanda21 de octubre de 2021 at 12:40

  EL bonus compra sirve para cualquier hamburguesa o tapas o plato combinado??
  De lunes a domingo?

 • laformulabcn22 de octubre de 2021 at 16:13

  Hola Iolanda! gracias por escribirnos, si! puedes canjearlo en tu compra, ten en cuenta lo que pone en las bases, la compra debe ser igual o mayor a 20€ de consumo. ¡Descargalo cuando quieras!

 • laformulabcn22 de octubre de 2021 at 16:15

  Hola! gracias por vuestro ofrecimiento, estamos servidos al 100%

Comments are closed.